zondag 20 oktober 2013

lekker naaien

 Ik ben goed in een hoop dingen hoor, maar in een hoop dingen ook niet en een van die dingen die ik maar niet voor elkaar krijg is fatsoenlijk uitslapen. Lig ik met mijn herriestoppertjes in mijn oren en nog wordt ik om 7 uur wakker. Mijn kinderen lijken aan de zelfde kwaal te lijden en mijn man die slaapt gewoon uit voor ons alle 4. Iemand moet het doen. Als ik wakker wordt begint de grijze massa gelijk in volle vaart te kraken en krijg ik ideeen over wat ik die dag wil gaan doen. Meestal zijn dit meer dingen dan dat er in een dag passen dus ik heb mezelf al aangeleerd daar de leukste en belangrijkste dingen uit te vissen want anders wordt het een onmogelijke opgave vol stress en dat is wel het laatste waar een mens zin in heeft. Dus om half 8 (want ik bleef t toch nog een half uur proberen tegen beter weten in) sprong ik uit mijn bed en kleedde ik mijzelf aan om de hond uit te gaan laten.
Nadat ik iedereen (lees: kinderen, mijn katten en cavia's en de katten cavia's en konijnen van de buurvrouw) had voorzien van een natje en een droogje en ikzelf ook mijn ontbijt met havermout ophad, ben ik vertrokken naar de zolder om lekker te naaien.
IK ben bezig met babybroekjes voor in de shop. Zelf vind ik ze geweldig.
Het shirt van Sam had ik gisteren al gemaakt. Hij heeft m vandaag gelijk aangetrokken.
Ook heb ik gisteren mijn eerste jurkje genaaid voor de dochter van vriendinnetje Annie, die voor mij heel veel heeft gedaan voor de lay-out
van mijn webshop en mijn blog!!

1 opmerking: