vrijdag 25 oktober 2013

HEMA update

Ik check net mijn mail, en wat denk je??..ja hoor de HEMA heeft gereageerd.
Toch best jammer , ik kwam er altijd heel graag, maar nu gaat mijn bloed er van koken.
Ze liegen gewoon!!!!
Er is inderdaad een aantal weken geleden iemand naar mij toegekomen en ik begreep natuurlijk wel dat ze het niet te bedoeling vonden dat ik die woorden neerlegde daar maar er is mij totaal NIET gevraagd ermee te stoppen . En hierover hebben we al helemaal geen afspraken gemaakt. Het enige wat zij mij zei is dat er mensen bij waren die er wel om konden lachen. Over mensen die er niet om konden lachen heeft zij geen woord gerept.
Buiten dat wilden de kinders er alleen een foto van maken en het weer opruimen.
Het gaat mij ook niet om het feit dat ze mijn kinderen aanspreken maar wel de manier waarop!!
Dat mijn kinderen dirtyworden geeft hun blijkbaar permissie mijn kinderen te bedreigen met de politie alsof het criminelen zijn. En daar ben ik het dus niet mee eens.
Ik moet er even over nadenken wat ik hier nu weer op ga antwoorden.
Maar 1 ding is zeker: HEMA Hellevoetsluis heeft 1 klant minder!

En dat hoofdkantoor, dat had ik zelf ook al een mail gestuurd natuurlijk.

Ik ben benieuwd of ik vanavond kan slapen want de adrenaline giert nu door mijn aderen.
Ik sta open voor tips voor wat terug te schrijven, dus voel je vrij een reactie achter te laten.

bij deze de mail van de HEMA

 

Hellevoetsluis, 24 oktober 2013

Geachte mevrouw,Naar aanleiding van uw klacht over de manier van aanspreken van uw zoons, willen wij ons standpunt verduidelijken.  

Enkele weken geleden bent u vriendelijk doch duidelijk aangesproken op het  “dirtywording” met onze chocoladeletters in Hema Hellevoetsluis.

U is gevraagd hier mee te stoppen, omdat wij dit ongewenst gedrag vinden. Woorden als erectie,hoer en pis zien wij als provocerend.Dat u tolereert dat uw kinderen deze woorden toch weer mochten neerleggen betreuren wij ten zeerste.

Als u volgens afspraak niet had goedgevonden dat uw kinderen opnieuw met onze nog te verkopen chocoladeletters rare woorden maakten, hadden wij hen niet hoeven aanspreken. Op grond hiervan vinden wij dan ook dat excuses van onze kant niet gerechtvaardigd zijn.Alle klachten die bij ons binnenkomen sturen wij door naar het hoofdkantoor van de Hema. Ook van uw klacht is Hema nu op de hoogte.

Hoogachtend,
Hema Hellevoetsluis
dirtywording in de V7D is ook leuk

3 opmerkingen:

 1. Heb je een beetje kunnen slapen? Wat een dooddoener deze brief en ook nog humorloos. Misschien iets terug in te trant van
  Humor is bij jullie ver te zoeken
  Echt heel jammer
  Mooier zal de wereld met jullie niet worden
  Ach dat kost jullie weer een paar klanten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja zeg,wat belachelijk,wat is er raar aan het woord pis,er werden vroeger snoepjes verkocht met namen als smultietjes en meeuwenflatsen enz je kids maakte toch geen woorden zoals hoer bla bla bla,valt mij echt tegen van de Hema,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen