vrijdag 11 oktober 2013

Jarige zoon en stoffenmarkt


Vanmorgen was het al vroeg dag, aangezien zoon de verjaardagszenuwen totaal niet onder controle heeft en een ongeleid projectiel is de afgelopen week. Hij was dus vanmorgen om 5 uur wakker en begon lekker op zijn muur, die aan onze kamer grenst, te bonken zodat wij wakker zouden worden en zijn ontbijtje op bed klaar zouden gaan maken. Maar om 5 uur gaan we dat nog effe niet doen.
Gisteren ook, het arme kind had hoofdpijn, kreeg geen hap door zijn keel en ik hoorde van de leesmoeder op school dat hij dinsdag ook totaal de controle over zijn lichaam kwijt was en maar bleef wiebelen, slidings maken, bonken op tafel terwijl er iemand aan het lezen was. Dat is wat een verjaardag in aantocht doet met mijn kind. En maar blijven raden wat hij zou krijgen..Wat doet manlief nou?..nou die heeft m wijsgemaakt dat hij iets zou krijgen wat je met 8 personen kan doen en begint met de letter X. Het arme joch was er maar over aan t nadenken wat dat zou kunnen zijn...

Om tien voor 7 ging de wekker en hebben we zijn ontbijtje op bed gemaakt. Een tosti met ketchup!! en wat leuke versieringen natuurlijk.
Ook heeft hij zijn grote wens gekregen: een metaaldetector!!
Hij is helemaal gelukkig.
wat een fijn stapeltje stoffies
Vandaag is ook de stoffenmarkt in Hellevoetsluis!! Daar moest ik natuurlijk heen. Ik heb prachtige dingen ingeslagen.
Gelijk allemaal gefotografeerd en op de site gezet. Ben je ook zo enthousiast over deze mooie stofjes als ik, wees er dan snel bij met bestellen van een rokje want van iedere stof heb ik maar 1 of 2 meter. Ik ben zelf helemaal verliefd op alle stofjes die ik heb gekocht maar mijn favoriete is die met de vogeltjes en de bloemen van babyrib, helemaal gaaf.. Daar moet natuurlijk wel een rokje voor mijzelf vanaf! Helemaal geweldig en die man had ze zelf gisteren bij de groothandel vandaan dus helemaal hip en nieuw! Word je toch vrolijk van van zulke printjes??? Ik wel in ieder geval!
schattige hertjes
mijn favorietje

 Toen ik bezig was alle stoffen te fotograferen kwam er in de tuin een puttertje op bezoek, die had de zonnebloem ontdekt!! Zo super schattig! Wat een super mooi vogeltje.
putter in de achtertuin
Hij was erg blij met de zonnebloempitjes! Hopelijk komt hij nu vaker, nu hij weet waar t lekkers te halen  is!
Vanmiddag ging ik weer verder met de chocolade taart tot een pompoentaart om te toveren...
eerst de taart doorgesneden

ingesmeerd met botercrème en smarties er overheen

oranje fondant eroverheen en lijnen getrokken met de achterkant van een mes

verder versierd met marsepein, smarties en een nepspin

en tadaaaaaa!!!!
 Vanmiddag kwamen mijn ouders even op viste en hebben we allemaal een stukje van de worteltjestaart genomen met chocolade: echt een aanrader dus: superrrrrr lekker!!!!!
Morgen komt de rest van onze visite om zoonlief te feliciteren


3 opmerkingen:

 1. wow die taart is te gek! en die stofjes, heerlijk hè, stof kopen. het is handig dat je je hebt aangemeld bij bloglovin, veel mensen lezen via bloglovin (ik nooit) maar zelf hoef je er niets mee.
  ik bedoelde trouwens iets anders, als je naar indeling gaat krijg je een kaal overzicht van je blog indeling. daar staat in de rechter balk, gadget toevoegen. als je daar op drukt dan zijn er allerlei dingen die je toe kan voegen in je zijbalk. je meest gelezen blogs en je favoriete blogs, afbeeldingen met een link enz. daar staat ook je google friends connect knop tussen. als je die toevoegd dan kunnen mensen je volgen en wanneer jij dan een nieuw verhaal schrijft krijgen ze een berichtje in hun lijst. je hebt mij ook gevolgd zag ik dus wat klets ik nou allemaal je snapt het waarschijnlijk allang. voor vragen mag je ook mailen hoor info@ambela.nl, vraag maar raak. fijne dag morgen en gefeliciteerd met je mannetje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heb ik t nu goed gedaan??? hahahaha, er zijn zoveel mogelijkheden..ik word er helemaal lijp van joh

   Verwijderen