vrijdag 17 januari 2014

de werknemer van de maand
Met het nieuwe jaar 2014 starten wij van Miertjekakelbont original goed en positief door een werknemer van de maand te benoemen.
Wij houden graag ons personeel gemotiveerd door ze op deze manier een keer in het zonnetje te zetten.

De eerste maand van dit jaar hebben wij unaniem gekozen om Miranda werkzaam bij MiertjeKakelbont, sinds het allereerste begin, te benoemen tot werknemer van de maand januari 2014.

Wij hebben altijd al volledig op haar inzet kunnen vertrouwen, ook al zit het vaak tegen en kan er al sinds het starten van dit bedrijf geen salaris worden uitbetaald, toch staat zij altijd voor ons klaar en gaat niet bij de pakken neer zitten.

Iedere keer weer komt zij met goede innovatieve ideeën om het bedrijf een nieuwe impuls te geven. Tevens voert zij deze ideeën uit. Helaas heeft dit nog niet het gewenste resultaat opgeleverd maar dit is niet te wijten aan de kwaliteiten van Miranda. Ondanks alles blijft zij net zo vrolijk als de kleuren en printjes op de stoffen die zij voor ons inkoopt. Zij blijft achter onze producten staan en blijft onze missie uitdragen : de wereld een stukje vrolijker maken door onze kleding. Zij is het levende bewijs dat het kan, een vrolijkere wereld.
Kijk om je heen als je op straat loopt, kijk wat mensen dragen, over het algemeen donkere sombere kleding. Onze Miranda van Miertjekakelbont original niet. Al moet zij het in haar eentje doen, zij geeft de wereld kleur.

Misschien is de wereld nog niet klaar voor vrolijkheid en gezelligheid, dat kan. Aan de inzet van onze medewerker van de maand januari 2014 zal het niet liggen.

Tevens kunnen we haar deze maand gelijk de volgende oorkonde overhandigen:

rest ons nog te zeggen:
 
Beste Miranda
Gefeliciteerd!!!!

2 opmerkingen:

  1. Ik zou haar opslag geven... Of een waardebon voor een mooi rokkie! Betaling in natura, daar is ze ook niet vies van....

    BeantwoordenVerwijderen