zaterdag 23 november 2013

Flavourites Live


Vandaag ging ik naar de flavourits live in Amsterdam. Een event waar 160 webshops bij elkaar staan en je heerlijk kunt shoppen maar ook een businesskaartje kon kopen en dan allerlei workshops en seminars volgen georganiseerd door een selectie van bedrijven die inspireren, waar je veel van kunt leren en die kunnen helpen je webshop te starten of verder te professionaliseren. Dus dit leek me wel het uitgelezen event voor mij om heen te gaan. 
Ik hou ervan om het aangename (shoppen) met het nuttige (leren, inspiratie opdoen, netwerken) te combineren. 
Het was een eindje rijden maar dan heb je ook wat, en het was gelukkig op de weg helemaal niet druk. Ook kon je daar gratis parkeren lekker met de auto en de muziek hard aan.

Omdat ik gisteren heb gehoord dat ik geselecteerd ben om op de zelfgemaakte markt in Den-Bosch op 22 december te mogen staan, ging ik ook maar eens goed naar kraampjes kijken om ideetjes op te doen om mijn kraampje daar in Den-Bosch leuk aan te kleden. 
Wat hebben mensen toch een leuke ideetjes!!
Zo zag ik een kraam bestaande uit enkel kartonnen dozen.

En zoals je ziet zag het er echt super gaaf uit. Voor mij is dat dan weer niks want tja ik sta straks buiten op een pleintje in plaats van binnen in een warme toko. Ook zal kleding niet goed uitkomen in een kartonnen doos maar ik vond het wel een super tof idee!
Ook deze vond ik erg leuk, gewoon allemaal cadeautjes onder de tafel!! Wat hun verkochten was trouwens ook heel gaaf. Een dik zeil wat je op maat kan laten maken voor je houten tafel wat doorzichtig is en niet schuift. dus iedere keer kan je wat je op je tafel en onder dat ding legt veranderen en aanpassen aan een thema. Je ziet je mooie houten tafel en hij is toch goed beschermd! Het was niet goedkoop maar het was ook wel heel duurzaam materiaal, echt heel mooi, niet zoals een tafelzeiltje van de gamma maar heel dik. Tafelziel heet het. Klik er maar op en je komt bij hun website.Ook was er kleding te koop in mijn smaak. Daar kon ik natuurlijk weer wat leuke ideetjes van opdoen. en ja, ik heb ook een heel tof wikkelvestje gekocht bij Talulabelle. Ik had er nog nooit van gehoord maar ik was gelijk verliefd op al die mooie kleding die zij verkopen. Deze kleding is niet door haar zelf gemaakt maar wel zelf ontworpen. Zij zoekt de stoffen en de combinaties bij elkaar en besteedt het naaien uit aan naaiateliers in Nederland. 
foto van de rode rok met witte stippen is niet van talulabelle maar ik weet eigenlijk niet meer van wie wel...Ook zag ik een hoop leuke hebbedingen.
Zoals deze
leuk cadeautje met ondertoon
grappig knuffeltje wat ik ook eens wil na-apen


 Ik heb maar 2 workshops/seminars gevolgd. Er was gewoon te weinig tijd om alles te kunnen doen en te zien. Toch was wat ik heb gevolgd wel zinvol. Maar ook het praten met anderen die al veel langer bezig zijn en meer ervaring hebben was erg nuttig.
Op Instagram had ik al veel mensen gespot die hier ook heen zouden gaan en mensen die zelf stonden met een stand. Ik heb er ook een aantal ontmoet. Hoe super leuk is dat? Je kent mensen toch maar je hebt ze nog nooit live gezien. En dan opeens kom je ze tegen in het wild.


ik met @studionoan

ik met @browningdecor

ik en @ankepanke van snailmailshop


Het was een super toffe inspirerende dag waar ik met een hoop plezier op terug kan kijken.
Een hoop ideetjes waar ik snel maar weer mee aan de slag moet!
En op de terugreis genoot ik van een super mooie zonsondergang


2 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er fantastisch uit. Was er heel graag naartoe gegaan. De jurkjes en rokjes van Talulabelle zijn fantastisch. Ik ben een groot fan. Sneup altijd op marktplaats om leuke Talulabelle rokjes te vinden. Maar jouw rokjes zijn ook zo geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi! Jammer dat ik je er niet gezien heb! Ik was er ook op zaterdag.... Ook is mijn webshop op Flavourites te vinden. Sta jij daar ook op? Groeten, Marieke (moeder van Jens)

    BeantwoordenVerwijderen