donderdag 31 juli 2014

laatste dag

Helaas voor de mensen die zo genoten van mijn Bridget-Jones-achtige belevenissen: Vandaag was een leuke dag! Ik heb redelijk goed geslapen, het bed begint te wennen denk ik. De zon scheen al toen ik wakker werd. Ik gleed niet op mijn bek. De kinderen zeurden en huilden niet en we hadden het leuk. We hebben een grot bezocht in Remouchamps en dit vonden we allemaal leuk. Daarna aten we een Belgisch ijsje en reden we terug naar de camping waar we de rest van de middag hebben doorgebracht in het zwembad en bij de caravan. We haalden patatjes en aten in zwembroek en bikini voor de caravan. Echt vakantie zoals vakantie bedoeld is. Het is dus mogelijk....op de laatste dag is het ons gelukt.
Best saai om over te tikken, dat dan weer wel. Daarom kan ik jullie nog wel wat grappigs over gisteren vertellen..

Gisteren wilden we er toch nog even op uit. De kinderen wilden graag bowlen dus we zochten naar een bowling in de buurt. Het gaat er hier heel anders aan toe dan in Nederland. Je betaalt hier per potje, per persoon en je betaalt huur voor de schoenen.
Sam had last van zijn duim dus die was lekker aan t klagen en kreunen en piepen, je kent t wel. Ik heb ook een motorische stoornis dus ik kan er ook niks van. René is nog de beste bowler van de family.
We waren eerst de enige bowlers maar na een poosje verscheen er een andere groep. 1 begeleider met een paar volwassenen met het syndroom van down. Was me er toch 1 downy bij die was echt super goed in bowlen. Hij had een hele aparte techniek: benen wijd en dan met zijn armen tussen zijn benen de bal werpen maar hij slingerde er zo een paar strikes uit die gast.
Hij haalde meer punten dan René. hahahaha... Eerst voelde manlief zich dus best een goed bowler totdat hij zag wat die gozer voor een score had!! Zo mooi.

2 opmerkingen: