zaterdag 21 december 2013

een schijtdag

De kerstvakantie begint al goed vandaag. Ondanks dat ik kon uitslapen omdat René slaapdienst had en mijn kids ook redelijk lang bleven liggen, was ik saggo als nooit te voren.
Dan vraag je je natuurlijk af:"mier, Hoe komt dat??" Nou dat zal ik jullie vertellen, misschien dat er om dit verhaal gelachen kan worden, dan heeft het toch nog iets positiefs opgeleverd.

Half 9 werd ik vandaag wakker, niet wetende dat dit wel eens een schijtdag kon worden. Zusje stond tegen mijn bed aan stond te springen. Ik keek naast me en Sam die daar sliep, was er niet. Hij kwam naar boven om Zusje te halen. Ik vroeg hem: "heb je de honden al uitgelaten?" Hij zei:"nee". Dus ik legde uit dat Beppie gelijk naar buiten moet als ze uit de bench wordt gehaald en dat hij haar anders maar even in de tuin moet zetten tot hij zijn jas en schoenen aan heeft.
Ik lag nog even in bed wakker te worden en hoorde wat geren en geblaf beneden en bedacht me dat de honden ook vast wel willen eten als ze zijn uitgelaten dus ik ging naar beneden. Zit Sam daar beneden op zijn zuignap op de bank te minecraften. Ik vraag hem:"heb je ze nou uitgelaten?" zegt hij:"nee ik moest ze toch in de tuin gooien?". "ja zolang jij je nog niet aangekleed hebt" Dus daar kon ik alsnog naar buiten in mijn pyjama. Daar begon t al, mijn chagrijnigheid maar het hield nog lang niet op.

Ik kwam terug thuis en Sam vertelde dat Beppie dus al binnen gepoept had en dat hij het had opgeruimd. Toen ik even laten de overvolle vuilnisbak onderin het keukenkastje opentrok stak ik bijna mijn hand in de stront. Had hij die drol gewoon daarin gedaan ipv in de wc. Toen werd ik nog chagrijniger .

Toen ik richting de tv liep lag er daar een mega grote plas op de grond die onmogelijk van de kleine Beppie geweest kon zijn dus die was van Zusje. Zusje bleek namelijk helemaal niet in de tuin geweest te zijn, alleen Beppie. grrrrr

Toen ik eindelijk met mijn bakkie havermout aan tafel wilde gaan zitten om ontspannen te ontbijten gleed ik uit in de schijt die onder de tafel lag. Gelukkig had ik laarzen aan maar ik kon weer schoonmaken en ik was al vrij chagrijnig.

Toen ik thuiskwam van de markt en de appie, waar overigens de halve wereld was, lag er weer stront op de mat. En tot overmaat van ramp, en dit is echt de allergoorste, zag ik een vies vaatdoekje op t aanrecht liggen. wat denk je dat eraan zat??? juist: STRONT..Sam had even zijn schoen schoongemaakt en het doekje weer terug gelegd. Dat was de druppel. Ik heb een beetje geschreeuwd tegen Sam. Ik kon het niet helpen. Het doekje heb ik weggepleurd en het aanrecht chemisch gereinigd.

4 opmerkingen:

 1. een heel kleine glimlach, maar voel wel met je mee. Hoop dat de rest van de vakantie en de feestdagen pretiger en schijtvrij verlopen!! Fijne dagen meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. och arme.... ik kan met je meevoelen, is gelukkig al even geleden. Adem in, adem uit, hopelijk de rest van de dag beter?
  Lfs, Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier was het ook bal hoor.....begin van de vakantie en die kinderen denken gelijk dat ze hun hersenen uit kunnen zetten. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Ben weer genezen van het idee dat ik een pup 'moet'. Weet opeens weer hoe het was!

  BeantwoordenVerwijderen