zondag 15 december 2013

Beppie


Ja mensen het is waar we hebben sinds gisteren avond gezinsuitbreiding!
Mag ik u voorstellen aan onze Beppie!
Het was een verrassing voor de kinders dus daarom heb ik er niets over op Facebook geplaatst aangezien dat de kinders tegenwoordig ook Facebook hebben en ik niet wilde riskeren dat ze het daar zouden lezen.
26 november was het een jaar geleden dat wij onze lieve Koosje hebben laten inslapen, een maand daarvoor hebben kwam Zusje bij ons. We hebben maar een paar weken 2 hondjes gehad maar vonden het super tof om er 2 te hebben. 7 december was Koosje dr verjaardag dus ook op die datum denk je weer extra aan alles wat er gebeurd is. Ik keek foto's terug en het begon weer te kriebelen. Toen ik op de site van de fokker keek zag ik dat ze nog 1 pup beschikbaar had dus ik ben haar gaan whatsappen en ze was er nog, alsof het zo moest zijn. Het leek wel een teken. De kids waren erbij dat ik keek op de site. Beppie heette daar nog Bulletje. Ik heb ze later verteld dat we haar niet gingen nemen.

Gisteren vertelde wij de kinderen al dat het een hele leuke dag zou worden maar zij snapten natuurlijk niet waarom. Na het eten speelden we een potje trivial persuit en ondertussen had ik appcontact met de fokker die er inmiddels bijna was. Toen ik haar de straat in zag rijden en parkeren zei ik dat ik naar de wc moest en ik liep naar buiten. Toen ik weer binnenkwam had ik de pup vast. Ook kwam de fokster achter mij aan. Helemaal verbaasd waren ze.
Ook Beppies moeder was meegekomen. Zusje stond wel even raar te kijken, lopen er in ene 2 soortgenoten in je huis en ze pakten ook nog eens zusje dr bot en als Zusje in de buurt kwam werd er naar haar gegromd dus kwam ze maar naast mij zitten en stond ze het allemaal eens met grote ogen te bekijken en dan ging ze er weer heen om te snuffelen. Interessant vond ze het in ieder geval wel.

Toen de fokster weg was was het nog steeds een dolle boel. De hondenkinders gunden elkaar amper rust. Toen ik Beppie even op schoot nam viel ze al snel om van de slaap. En ook zus ging out op de bank. Ik legde ze allebei saampjes in de bench en zo hebben ze geslapen tot vanmorgen 8 uur. Dus mijn baby heeft gewoon doorgeslapen! Wel een plasje gedaan in de bench, maar ach, dat kan gebeuren. Gelijk naar buiten gegaan met de meiden en Bep liep gewoon mee, zonder riem en deed ook keurig een plasje in de bosjes.
Het is weer een heerlijk moppie. Ze moeten nog wel wat aan elkaar wennen maar dat lijkt me vrij normaal. Ik denk wel dat t vriendinnen zullen worden en hoop dat ze heel veel samen kunnen ravotten en spelen en lief saampjes slapen.

2 opmerkingen:

  1. ooh wat een schatje! prachtig kerstkadootje! Ik had deze week ook opeens ontzettend veel zin in een puppie, geen idee waarom. Maar heb het maar weer snel uit mijn hoofd gezet. Wens jullie heel veel plezier met Beppie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. anders koim je een keertje kroelen met beppie, mag best hoor!! lijkt me leuk je een keer te ontmoeten

      Verwijderen