vrijdag 13 december 2013

de zelfgemaakte kerstmarkt 22 december

Zelfgemaakte Kerst Markt, Den Bosch

De KERST ZGM op het Loefffplein.
De zelfgemaakte markt is een markt waarop mensen hun zelfgemaakte spullen kunnen verkopen en tentoonstellen. Alles is er zelfgemaakt. De markt laat zien welke creatieve talenten er in de buurt actief zijn, op allerlei verschillende gebieden. Er zijn meubelmakers, goudsmeden, illustratoren, kaarsenmakers, kinderkledingnaaiers. Als het zelf te maken is, kun je het vinden op de markt.
Op zondag 22 december is er weer een Zelfgemaakte KERST Markt in Den Bosch. Het is dé markt voor zelfgemaakte spullen. Een markt waar allerlei makers – kunstenaars, knutselaars, designers, creatievelingen etc. – een dag een podium en openbare verkoopplek vinden voor hun eigen creaties. De markt is een plek waar bezoekers kunnen kijken, kopen en beleven want er is kunst, muziek en vermaak. Toegang is gratis.
Er is een podium, daar kun je dingen op doen en dat wordt ook gedaan!
EXTRAAAA op deze markt:
- NOG MEER MARKT: HEERLIJK EN EERLIJK
Sinds een paar maanden heeft Den Bosch een eigen streekmarkt: De HEERLIJK EN EERLIJK Streekmarkt! Elke tweede zondag van de maand kun je er de lekkerste streekproducten kopen: paddestoelen, Portugese hapjes, jam, chutney, olijfolie, Belgische chocolade etc etc. Het is in de Arena en op het Burgemeester Loeffplein.
Op 22 december zijn de twee markten naast elkaar, dus je kunt meteen ook even je kerst-diner-inkopen doen. En kom gerust met een lege maag want er zijn lekkere dingen om direct op te eten, er is koffie, er zijn hapjes. Heel Heerlijk.

Ik zal er staan met een kraampje!!
Ik neem mijn kleding mee, sieraden maar ook mijn mutsen die ik dan nog niet verkocht heb. ze zijn namelijk nu in de uitverkoop voor 10 euro per stuk.

Maar ik heb ook omgehaakte kerstballen in kakelbonte kleuren. Je kunt stoffen bekijken waarvan je misschien een rokje wil laten maken, en deze gelijk bestellen. Dus zegt het voort en kom gezellig langs!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten