vrijdag 23 januari 2015

verjaardagsjurk genaaid

Ik had een super tof patroon overgenomen op een patroonuitwisselavond die een kennis organiseerde. Uiteindelijk waren we daar maar met zijn 3tjes maar dat was helemaal niet erg want je weet hoe dat gaat bij vrouwen. Uiteindelijk heb ik alleen dat ene patroon dus overgenomen en  verder waren we druk aan het beppen. Het patroon was de Anne van mamu disign. 
Een super relaxte woonjurk waarin je helemaal kan wegkruipen en je je buik niet hoeft in te houden omdat het alle rollen verbergt: IDEAAL, leek mij. Een col die je kon maken op de door jou gewenste grootte. Mij leek de mega grote col wel tof die je dan ook als capuchon kunt gebruiken. Het enige wat ik nog niet had was de stof. Helaas heb ik een dure stofsmaak. Soms dan zie ik leuke stofjes op de markt voor een normale , redelijke prijs maar vaak val ik toch weer op de scandinavische designs van lillestoff. Zo vond ik bij mijnpakkiean de stof die ik wilde gebruiken voor mijn jurk. Veel mensen denken dat zelfgemaakt goedkoop is. Nou op deze manier in ieder geval niet. De stof is rond de 20 euro per meter en ik had er ongeveer 3 meter voor nodig. Maar dan heb je wel biologische stretch en van top kwaliteit. Dan nog garen, boordstof en verzendkosten maar goed. Moet kunnen als het voor je verjaardagsjurk is toch? want dat had ik er dan maar van gemaakt om het aan mezelf te kunnen verantwoorden. Ik ben immers maar 1 keer per jaar jarig, precies op de dag dat ik ooit geboren ben! En om mezelf extra jarig te voelen trek ik op zo'n dag graag iets nieuws aan. Zoiets mag dan ook best een keertje wat meer kosten. (maak ik mezelf dan wijs) Als kind kreeg ik ook altijd nieuwe kleren voor mijn verjaardag die ik dan pas voor t eerst aan mocht trekken. Ze hingen dan al een paar dagen aan mijn kast. Niet erin, maar eraan zodat ik ze kon zien vanuit mijn bed. Dat als ik mijn ogen 's morgens open deed dat het eerste was wat ik zag. Net als toen kan ik nu niet wachten dat ik jarig ben omdat ik mijn feestjurk aan wil, haha. Ik heb in ieder geval iets om naar uit te kijken en ik las laatst in de flow dat het heel goed is om iets te hebben om naar uit te kijken. Dus ik ben nog goed bezig ook. Er is geen chinese kinderarbeid aan te pas gekomen en voor de katoenteelt zijn ook geen giftige stoffen gebruikt. Op en top goed bezig dus eigenlijk! Ik ben er gewoon blij mee.

1 opmerking:

  1. The Wii's informal collection continues its rapid development as D3 conquers yet another system with its recommended Challenge Quest: Task of the Warlords and Ubisoft produces Skull Kabookii, a electronic translation of the well-known activity.
    RS3 Gold

    BeantwoordenVerwijderen