vrijdag 26 september 2014

mijn geupcyclede-retro-bambi-boxkleedtas.

Vorig weekeind was ik weer eens in de rommelschuur in Oudenhoorn en kwam ik een fantastisch boxkleed tegen met bambi. Heerlijk retro, helemaal jaren 70. Ik heb er toen de tijd ook zo eentje voor Storm gevonden daar in het geel maar deze had ik al lang doorverkocht met dikke winst op marktplaats. Toen was ik nog niet zo slim om te bedenken dat ik er ook nog best wel iets anders van zou kunnen maken. Wijsheid komt immers met de jaren.
Deze was oranje en leek me enig voor broer en schoonzus aangezien zij ook een retro behang hebben in de huiskamer met oranje. Maar de schonezus dacht er anders over. Ik was blij dat ze dit eerlijk zei want dat is beter dan dat ze het niet gebruiken.
Het idee van een tas liet mij niet meer los. Maar doordat ik inmiddels weer aardig vaak aan t werk ben en er ook nog een schoolhandbaltournooitje tussendoor kwam waar ik begeleider van was en een huishouden, kwam ik er vanmorgen pas aan toe.
Ik heb de naden van het boxkleed losgetoornd. Ik had nog een oude kitsch kitchen tas die heb ik nagemeten en zo geprobeerd deze ongeveer na te maken, Het hengsel van die tas was nog goed dus deze heb ik op de nieuwe tas gezet. Ultieme recycling dus. En ik ben weer helemaal blij met mijn ge upcyclede-retro-bambi-boxkleedtas.

1 opmerking: